Tragedie! Doi turişti s-au înecat în Eforie, într-un interval de câteva ore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tragedie! Doi turişti s-au înecat în Eforie, într-un interval de câteva ore
Eveniment 19 Iunie 2017 / 19:53 3480 accesări 1 comentariu

Marea rămâne cel mai mare pericol pe litoral. Doi turişti s-au înecat astăzi în Eforie, în acelaşi loc. Primul dintre ei, un tânăr de 18 ani, a fost găsit inconştient pe plajă. Salvatorii au reuşit să-l resusciteze şi să-l transporte în viaţă la spital. La scurt timp, în aceeaşi zonă, un al doilea tânăr a avut şi el nevoie de ajutor. Salvamarii l-au recuperat din larg şi l-au resuscitat minute în şir pe plajă. Medicii sunt însă rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire. Autorităţile trag un semnal de alarmă: marea, deşi aparent calmă, ascunde în adâncuri curenţi periculoşi. Mai ales după zilele de furtună pe mare.

Taguri articol

1 comentariu

margareta 01:11:27 / 20 Iunie 2017
O sansa pentru toti

O sansa pentru toti in anul 2017. . Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Info la margaretacovete@yahoo.ro

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2157 secunde