Tragedie în Tomis Nord! Ambulanţa a ajuns cu întârziere

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tragedie în Tomis Nord! Ambulanţa a ajuns cu întârziere
Eveniment 08 Mai 2018 / 12:48 7909 accesări 7 comentarii

În jurul orei 11.00, o doamnă în vârstă se prăbuşeşte pe un trotuar din preajma zonei cunoscute de constănţeni drept “Cireșica - la Groapă”, în Tomis Nord, la capătul liniilor RATC 42-43. Ploua cu găleata. Trecătorii se apropie imediat, încercând să o ridice pe femeia căzută. Este însă inconştientă, iar martorii neputincioşi ai acestui eveniment nu pot face mare lucru în afară de a încerca să o protejeze cu umbrelele, de ploaie. Unul dintre aceşti martori sună la 112 şi dă toate detaliile. “De atunci şi până la 12 fără un sfert nu s-a întâmplat nimic. Vecina mea a sunat prima, dar oamenii au mai încercat să sune dacă au văzut că nu vine nimeni. Săraca doamnă, stătea pur şi simplu pe jos şi vedeam cum i se udă hainele… Nu vorbea, nici nu ştiu dacă respira. Abia pe la 11.45 am auzit sirena salvării şi au catadicsit şi ei să ajungă. Nu zic, ştiu că e aglomerat în oraş la ora asta, dar totuşi, este vorba de viaţa unui om. Nici nu ştiu dacă mai trăieşte… Şi la ce salarii au acum, cred că ar trebui să-şi facă treaba mai cu spor, nu?”, a declarat, pentru Telegraf, Maria Radu, în vârstă de 63 de ani.

Aşadar, aproximativ 45 de minute mai târziu, o ambulanţă ajunge la faţa locului, iar personalul medical începe să se ocupe de femeie. La scurt timp după ambulanţă, şi-a făcut apariţia şi Poliţia, unul dintre poliţişti explicând, sec, blocajul de trafic: “Se resuscitează”.

Vă lăsăm pe dvs să trageţi concluziile acestui episod, nu ne îndoim, deloc unic.

UPDATE

Deşi martorii susţin că au trecut 45 de minute de când s-a efectuat apelul şi până când medicii au ajuns la pacientă, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, dr. Claudia Tatarici, a declarat, pentru Telegraf, că apelul a fost primit la ora 11.32, iar la ora 11.45 ambulanţa s-a aflat la faţa locului.

Din păcate, indiferentă la scurgerea timpului, doamna cu părul grizonat nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi s-a stins din viaţă. Dumnezeu să o odihnească!

Loading...
loading...

7 comentarii

.................. 14:06:10 / 08 Mai 2018
Sfințeala sfinților... ”părinți” (!?!?!?!?!?)

Da, dar avem imaginea PERFECTĂ a atmosferei tomitane pline de bicericici, sfinte lăcașe din 40 în 40 m, pline cu puturoși cerniți și foarte bugetari, clamând Aliluia... . Atmosferă patronată precum Cazinou dă burgheji devenit staul duhovnic pentru cornutele, asinii, cabalinele palatului unui... episcopuț ! ...Ca la Gheorghițeni, pi toloacî... !

Simona 15:02:07 / 08 Mai 2018
Ati gresit zona!

Zona este cunoscută drept "piata Ciresica", la groapa este in celalalt capat al orașului!!!

Offf 17:05:41 / 08 Mai 2018
Nu stiu ce sa zic

Locuiesc in zona de 30 de ani.. Groapa este in spatele pietei de zeci de ani si acolo sunt magazine... Si se coboara o panta ca sa ajungi in incinta... deci, la groapa :) Dar, la cate gropi sunt in Constanta, este normal sa le incurcam :))))

Constantenul 20:22:07 / 08 Mai 2018
Timis nord

Înainte de a scrie un articol corect este sa cereți informații de la cei in măsura si apoi sa publicati,prin publicarea acestor informații eronate de la unul și altul care este prin zona inrăiti cetățenii.Si de aici încep comentariile și ura....

Anonim 10:59:57 / 09 Mai 2018
Societatea

Sunt foarte mulți care solicită ambulanta pe post de taxi și la cazuri grave se întârzie , șoferii din trafic nu fac loc ambulanțelor , pietoni care trec nepăsători pe trecere de pietoni și ambulanță trebuie sa evite un dezastru , de ce nu avem localizare exactă a telefonului de unde se suna la 112

Ion 16:14:12 / 09 Mai 2018
Constanta

E real si eu am sunat pt cineva acum 1 an si ambulanta a venit peste o ora raspunsul sec se faci schimbul la ora apelarii

Life 11:18:48 / 10 Mai 2018
Prim ajutor

Schimbați religia cu BL S in scoli

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2184 secunde