Tragedie! S-a sinucis în zi de sărbătoare, aruncându-se în fața trenului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tragedie! S-a sinucis în zi de sărbătoare, aruncându-se în fața trenului

Eveniment 14 Octombrie 2017 / 14:27 2302 accesări

Un tânăr a murit sâmbătă dimineață la metrou. Se pare că acesta s-a sinucis. Potrivit surselor, este vorba de un tânăr de 25 de ani, care a decis să își pună capăt zilelor și a pornit de la stația Unirii spre Romană, pe liniile metroului. Inevitabil, un metrou l-a lovit în plin. Mecanicul nu a oprit pentru că nu și-a dat seama. După ce a venit un al doilea metrou, din sens opus, a fost descoperită nenorocirea. Mecanicul a sunat imediat după ajutor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăr. Polițiștii ajuns la fața locului și au identificat victima.

Circulaţia trenurilor pe Magistrala 2 de metrou, între staţiile Piaţa Romană şi Universitate, se desfăşoară, începând cu ora 11:30, pe un singur fir, la interval de aproximativ 12 minute, din cauza incidentului în apropiere de staţia Universitate, informează Metrorex printr-un comunicat remis.

Se pare că victima se afla foarte aproape de stație. Polițiștii au înconjurat jos pe peron zona unde s-a petrecut tragedia. Imediat după ce criminaliștii vor reuși să cerceteze la fața locului, se vor anunța rezultatele anchetei.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2621 secunde