Tragedii pe şosele, în numai câteva ore: cinci oameni au murit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tragedii pe şosele, în numai câteva ore: cinci oameni au murit

Eveniment 13 Octombrie 2018 / 10:40 845 accesări

Cinci oameni au murit pe şosele în ultimele ore. Cel mai grav accident a avut loc în judeţul Timiş, unde un şofer era live pe Facebook când a intrat direct într-un tractor cu 160 km pe oră. Şi o copilă de 9 ani şi-a pierdut viaţa în această tragedie.

Tragedie fără margini pe drumul care leagă Timişoara de Moraviţa, informează România TV. Un şofer care transmitea live pe Facebook a murit după ce a intrat cu maşina într-un tractor apoi a ricoşat în alt autoturism. O fetiţă care se afla în maşina care circula regulamentar a murit şi ea, iar alţi trei oameni au fost răniţi. Vitezometrul maşinii şoferului vinovat arăta peste 160 km/h. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri în urma accidentului.

Un accident rutier grav a avut loc și pe DN15, în Mureş. Doi oameni au murit după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal în localitatea Brâncoveneşti. O a treia persoană a ajuns cu răni grave la spital. La accident au intervenit mai multe echipaje de la pompieri, dar și o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Și la Cluj, un bărbat a murit după ce a căzut cu mașina, de pe un pod pe A3 de la 12 metri înălțime. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare, însă a fost în zadar. Omului i se stricase autoturismul pe timpul nopții, a solicitat asistență, iar în momentul în care soseau echipajele de specialitate a vrut să treacă de pe un sens pe altul, fără să realizeze că există un gol între cele două sensuri de mers.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2465 secunde