Tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2020, la Bucureşti

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La 30 noiembrie Tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2020, la Bucureşti
Sport 15 Martie 2019 / 12:40 187 accesări 0 comentarii

Vineri, la Bucureşti, este prezentat trofeul „Henri Delaunay”, care va fi decernat câștigătoarei UEFA EURO 2020, trofeul fiind expus la Arena Națională din București. Cu acest prilej, fostul internațional francez Christian Karembeu, ambasador al EURO 2020, a anunţat că tragerea la sorți a grupelor la de EURO 2020 va avea loc la București, în acest an, la 30 noiembrie. Tragerea la sorţi va reprezenta cel mai important eveniment sportiv din România în acest an și unul dintre cele mai mari la nivel european.

„Sunt aici ca să prezint trofeul Henri Delaunay şi să anunţ că pe acest stadion vor avea loc patru meciuri de la turneul final. De asemenea, am un anunţ: la 30 noiembrie 2019, Bucureşti va găzdui tragerea la sorţi a fazei finale a Campionatului European. Vă felicit pentru organizarea acestui eveniment”, a spus Christian Karembeu, prezent la Arena Naţională din Bucureşti.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat: „Este o bucurie enormă. Acest lucru vine ca o recunoaştere a fotbalului românesc şi a ţării noastre. Cred că vom avea inteligenţa şi capacitatea ca să utilizăm acest eveniment colosal astfel încât să promovăm România”.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2489 secunde