Tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României va avea loc marți

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României va avea loc marți
06 Ianuarie 2016 / 17:30 279 accesări 0 comentarii

Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României va avea loc marţi, 12 ianuarie, de la ora 12.00, în sala "Nicolae Dobrin" a Casei Fotbalului, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

În această fază a competiţiei s-au calificat patru echipe, toate din Liga I: ASA Târgu Mureş, CFR Cluj, Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, care vor fi repartizate, conform ROAF, în aceleaşi urne valorice ca şi în cadrul 16-imilor de finală, tragerea la sorţi urmând să se efectueze în mod similar.

Jocurile din cadrul semifinalelor se stabilesc prin tragere la sorţi, echipele participante fiind repartizate astfel:

Urna A - Steaua Bucureşti, ASA Târgu Mureş, CFR Cluj;

Urna B - Dinamo Bucureşti.

Semifinalele se vor disputa în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur. Prima manşă este programată pe data de 2 martie, iar a doua se va disputa la 20 aprilie.

Dacă, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, jocul se va prelungi cu 2 reprize a 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute până la prima repriză a prelungirilor. Dacă egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.18 secunde