Tragerea la sorţi pentru turneele olimpice de fotbal de la Tokyo se va desfăşura la Zürich

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Tragerea la sorţi pentru turneele olimpice de fotbal de la Tokyo se va desfăşura la Zürich
Sport 17 Martie 2020 / 09:43 440 accesări 0 comentarii

Din cauza pandemiei de coronavirus, FIFA a decis ca tragerea la sorţi a competiţiilor de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo, programate în acest an, în perioada în perioada 24 iulie - 9 august, să se desfăşoare la Zürich, în Elveţia, la 23 aprilie. Iniţial, Tokyo trebuia să găzduiască acest eveniment, la 18 aprilie.

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a anunţat că la tragerea la sorţi nu vor participa reprezentanţii ţărilor calificate la turneele de fotbal masculin şi feminin. Evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul www.fifa.com.

FIFA a mai stabilit anularea workshop-ului şi a inspecţiilor facilităţilor din Tokyo, programate iniţial în aceeaşi perioadă cu tragerea la sorţi.

„Monitorizăm cu atenţie situaţia din Japonia, împreună cu colegii noştri organizatori ai Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Vom reveni cu informaţii noi, atunci când acestea vor fi disponibile”, se arată în comunicatul FIFA.

România s-a calificat la Jocurile Olimpice în urma performanţei reprezentativei Under 21 de la turneul final al Campionatului European 2019, atunci când tricolorii pregătiţi de Mirel Rădoi s-au calificat în semifinalele competiţiei.

Naţionala României va participa după 56 de ani la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice, care ar trebuie să înceapă la 23 iulie.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1932 secunde