Traian Băsescu şi Elena Udrea, invitaţi la audieri săptămâna viitoare la Comisia SRI

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Traian Băsescu şi Elena Udrea, invitaţi la audieri săptămâna viitoare la Comisia SRI
Justiție 12 Octombrie 2017 / 22:09 722 accesări 4 comentarii

Traian Băsescu și Elena Udrea, dar și alte persoane vor fi invitați săptămâna viitoare la Comisia parlamentară de control al activității SRI, a anunțat joi senatorul PSD Claudiu Manda, președintele acestui for, după audierea Alinei Bica. "Săptămâna viitoare intenționăm să-i invităm la comisie din nou pe Daniel Dragomir, Elena Udrea, Traian Băsescu și domnul Puțura, fost secretar de stat în Ministerul Justiției. În cadrul discuțiilor au apărut elemente pe care cred că le putem lămuri (....) cu acești invitați", a precizat preşedintele Comisiei parlamentare de control al activității SRI, Claudiu Manda, citat de Agerpres.

Taguri articol

4 comentarii

Nn KURU.. 16:49:25 / 16 Octombrie 2017
ĂȘTIA DOI SÂNT CEI MAI MARI HOȚI..

Cei mai mari hoți din istoria omenirii ..LA PUSCARIEEEEEE

Nn KURU 17:10:40 / 16 Octombrie 2017
Și când te gândești..!!!

..Că Elena Aspirina Udrea a avut pe mâinile alea drăgălașe întreg bugetul statului că Ministrul dezvoltări ... Incredibil ..Da cum punea mânuță aia mică la năsuc in plenul Parlamentului care ii dadea accept pt urmărie penală în cadrul.... DNA !!!.. Îți mai aduci aminte cersetorule (NN KURU jeg basist ).Un gest MAFIOT pe care la văzut întreaga țară ...la TV..Da tu am UITAT nu ai acces la curent electric !..In HAZNAUA unde locuiești nu sa inventat încă așa ceva !!!..Iar Traian a spus "EU ȘTIU CE SPUN ! ..IN ROMÂNIA SA CREAT UN STAT MAFIOT UN STAT PARALEL " CREAT IN MANDATUL SAU !

GIGi ia-l și pe NN KURU.. 17:14:19 / 16 Octombrie 2017
Și aruncati-va..

...In prima hazna care va iese in cale ..Nu uitați să vă legați și câte o piatră de găt .!!!.La cat de idioți santeti asta meriți !

Bonny și Clayde.. 17:23:43 / 16 Octombrie 2017
...Ai României..

GIGi ..Tu vrei sa trăiești BINE am înțeles !!..Și nu sa întâmplat asta in regimul basescu boc aspirina udrea!? Ce zici idotule că te-a mințit stăpânu tau ca pe o slugă când în campania electorală ți-a promis că VEI TRĂI... BINEEEE ..Și a fost un simplu slogan electoral minciunos un....salut BASHIT.... Liviu și PSD ce au promis au făcut ( din păcate și voi idioți BASISTI veți trăi chiar mai bine ).

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1762 secunde