Transfer... brazilian la HC Dobrogea Sud

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin Transfer... brazilian la HC Dobrogea Sud
Sport 09 August 2019 / 08:38 527 accesări 0 comentarii
Internaţionalul brazilian Fabio Chiuffa este al patrulea jucător transferat în această vară la HCDS (sursa foto: Facebook Fabio Chiuffa)

Internaţionalul brazilian Fabio Chiuffa este al patrulea jucător transferat în această vară la HCDS (sursa foto: Facebook Fabio Chiuffa)

După sosirile egiptenilor Omar Yassin şi Karim Hendawy, precum şi a muntenegreanului Nebojsa Simovic, HC Dobrogea Sud Constanţa a anunţat pe pagina oficială de Facebook al patrulea handbalist transferat în această vară. Este vorba de extrema dreaptă braziliană Fabio Chiuffa, în vârstă de 30 de ani, 1,85 metri înălţime şi 85 kg, care a evoluat sezonul trecut la echipa portugheză Sporting CP Lisabona. În cariera sa, Chiuffa a mai evoluat la formaţiile Metodista/Sao Bernardo, Quabit Guadalajara, KIF Kolding Copenhaga şi CBM Logroño La Rioja.

Cu 369 de goluri marcate în 146 de meciuri jucate pentru naţionala Braziliei, Fabio Chiuffa vine la Constanţa pentru a întâri „aripa dreapta a delfinilor”, după retragerea căpitanului Laurenţiu Toma. Fabio Chiuffa a evoluat pentru Brazilia la Jocurile Olimpice din 2016 şi a câştigat trei medalii de aur la Jocurile Panamericane şi Jocurile Sudamericane. A fost ales cea mai bună extremă dreapta la Jocurile Panamericane din 2015 şi 2016 şi la Jocurile Sudamericane din 2018, fiind cel mai bun marcator la Jocurile Sudamericane din 2018.

„Salutare! Sunt Fabio Chiuffa şi mă bucur că voi face parte din echipa Constanţei. Abia aştept să înceapă meciurile. Hai, Constanţa!”, a fost mesajul lui Fabio Chiuffa.

HC Dobrogea Sud va disputa vineri (ora 18.30) şi sâmbătă (ora 11.30), la Bucureşti, în Sala „Apollo” (Bulevardul Energeticienilor Nr. 5), primele două meciuri de verificare în compania vicecampioanei Rusiei, HC Spartak Moscova. Intrarea spectatorilor este liberă.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1592 secunde