Transferuri importante la FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a II-a, Seria 1

Transferuri importante la FC Farul

Sport 18 Februarie 2015 / 00:00 2696 accesări

După ce și-a stabilit drept obiectiv pentru acest sezon accederea în play-off-ul Seriei 1 a Ligii a II-a la fotbal și construirea unei echipe competitive care să atace promovarea în campionatul următor, FC Farul Constanța încearcă să-și întărească lotul pe ultima sută de metri, înaintea primului joc oficial din acest an, programat la 28 februarie, în deplasare, cu ACS Berceni. Gruparea de pe litoral este în negocieri avansate cu doi mijlocași experimentați, Enis Bolat și Ionuț Cioinac. Primul, în vârstă de 27 de ani, a evoluat ultima oară pentru Unirea Slobozia, dar este liber de contract, după ce gruparea ialomițeană a anunțat că se retrage din campionat. Bolat, care a mai îmbrăcat tricoul alb-albastru în urmă cu două sezoane, poate juca pe ambele benzi ale ofensivei, dar și ca mijlocaș central. Cioinac, în vârstă de 24 de ani, evoluează ca mijlocaș defensiv sau fundaș central și este liber de contract, după ce fosta sa echipă, Fortuna Câmpina, s-a desființat. Jucătorul s-a „remarcat“ însă la Dinamo București, pentru care a jucat un singur meci și a fost exclus din lot din cauza unei prestații dezastruoase. „Cu Bolat ne-am înțeles deja și vine miercuri la Constanța. Urmează să avem o ultimă discuție cu Cioinac, la București, și, dacă ajungem la un acord, joi se va antrena cu Farul. În schimb, trei jucători, Caciandone, Igiroșanu și V. Ion, au fost împrumutați până la finalul acestui sezon la Delta Tulcea”, a spus președintele FC Farul, Auraș Brașoveanu.

AMICAL CU MODELU

Azi, echipa pregătită de Marian Dinu susține o nouă partidă de verificare, întâlnind pe teren propriu, de la ora 12.00, formația Înainte Modelu, clasată pe locul 7 în clasamentul Seriei a 2-a din Liga a III-a. „Sper să se mai înmoaie gerul, pentru că terenul este foarte tare și alunecos. Din fericire, am reușit să recuperăm o mare parte dintre jucătorii cu probleme medicale. Singurii care nu pot juca pentru moment sunt Florin Pătrașcu și Alexandru Grigoraș, care se întorc la antrenamente după o săptămână de tratament cu antibiotice, din cauza gripei”, a spus tehnicianul constănțean.

PATRU RETRAGERI

Cu doar zece zile înaintea reluării campionatului, patru echipe, Săgeata Năvodari și Unirea Slobozia - din Seria 1, Fortuna Câmpina și Unirea Tărlungeni - din Seria a 2-a, au anunțat că se retrag din competiție din cauza problemelor financiare. „Nu-i un avantaj pentru noi, chiar dacă vom scăpa de două dintre contracandidatele la un loc în play-off”, a declarat Brașoveanu. „Din păcate, este o situație care se repetă în fiecare an. Pentru noi, era important să profităm de această perioadă și să luăm jucători pe care să ne putem baza din vară în lupta pentru promovare”, a adăugat Marian Dinu.12
Pagina a fost generata in 0.1178 secunde