Transport gratuit pentru vizitatorii Delfinariului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Transport gratuit pentru vizitatorii Delfinariului
Turism 10 Ianuarie 2016 / 17:59 924 accesări 1 comentariu
La vară, este posibil ca persoanele care vor să le admire pe vedetele Ni-Ni și Chen-Chen să poată ajunge gratuit la Delfinariu, cu un autobuz special

La vară, este posibil ca persoanele care vor să le admire pe vedetele Ni-Ni și Chen-Chen să poată ajunge gratuit la Delfinariu, cu un autobuz special

Vara lui 2015 a fost cea mai aglomerată din ultimii cinci ani pentru Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN). Aproape că nu a fost weekend fără câteva mii de vizitatori, ceea ce a generat, automat, încasări record. Pentru a atrage mai mulți turiști și în timpul săptămânii, conducerea CMSN intenționează să ofere transport gratuit, în timpul verii, pentru cei care vor să viziteze Delfinariul, Planetariul, Microrezervația sau Expoziția de Păsări Exotice. „Dacă vom finaliza lucrările de extindere a bazinului descoperit, este posibil ca mai mulți oameni să își dorească să ne viziteze. De aceea, am vrea să asigurăm transport gratuit pentru cei care vin. Dorim să încheiem un parteneriat cu RATC, prin care să existe o linie specială care să plece de la gară sau din stațiunea Mamaia și să ajungă la Complex. Probabil se va numi Autobuzul Delfinariului” a spus directorul CMSN, Adrian Bîlbă. Cel mai probabil, Autobuzul Delfinariului va începe să circule chiar din această vară.

COLECTA DE HRANĂ CONTINUĂ Până la debutul sezonului estival trebuie ca noi, localnicii, să avem grijă de animalele de la Microrezervație și surorile lor care iernează pe malul lacului Tăbăcărie. Nu de alta, dar ele suferă foarte mult în această perioadă, din cauza faptului că își găsesc hrană din ce în ce mai greu. Colecta de alimente pentru viețuitoare continuă și în următoarele săptămâni. Dacă aveți pâine uscată sau resturi de cozonac, prăjituri și mămăligă, precum și fructe, legume ori semințe le puteți aduce în continuare la sediul CMSN din bulevardul Mamaia nr. 255. Animăluțele vă vor rămâne recunoscătoare.

Citește și:

Tunelul timpului la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Mega-campanie pentru salvarea sălbăticiunilor, la Microrezervație

Loading...

1 comentariu

Ovidiu 00:57:20 / 11 Ianuarie 2016
Mare minune ar fi

Vara trecuta intre Pescarie si Mamaia a circulat linia Delfinul,interesant nume .Daca cu bilet ratc-ul nu a prelungit traseul pana la Delfinariu cred ca ar fi a opta mnune sa vedem un traseu gratuit.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2379 secunde