Transporta peşte fără documente legale. A fost prins de poliţiştii de frontieră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Transporta peşte fără documente legale. A fost prins de poliţiştii de frontieră
Eveniment 18 Aprilie 2019 / 16:27 248 accesări 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța - Punctul de Trecere a Frontierei Midia au depistat, în zona de competență, un cetăţean român care transporta, cu un autoturism, peste 200 kilograme de pește, fără documente legale.

Mai precis, în data de 17.04.2019, poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Midia,în cadrul unor activităţi informativ-operative desfăşurate în zona de competenţă, au oprit pentru control, pe comunicația DJ 226, în județul Constanța, un autoturism înmatriculat în România, condus de cetățeanul român C.L., în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanța.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în habitaclul autovehiculului, patru saci și două lăzi în care se afla cantitatea de 209 kilograme peşte, diferite specii, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale. Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de„deţinerea și transportul fără documente legale a peştelui şi a altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”,la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1968 secunde