Trei accidente cu trei victime în Constanța, în noaptea dintre ani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trei accidente cu trei victime în Constanța, în noaptea dintre ani

Eveniment 01 Ianuarie 2019 / 13:09 1533 accesări
După producerea accidentului, șoferul a ieșit din mașină complet dezbrăcat

După producerea accidentului, șoferul a ieșit din mașină complet dezbrăcat

Trei accidente s-au produs în județul Constanța în noaptea dintre ani, soldate cu trei persoane rănite. Într-unul, două autoturisme au fost proiectate în alte trei mașini parcate, scrie Mediafax. Potrivit Poliției Constanța, o femeie de 28 de ani conducea în orașul Constanța și nu a dat prioritate unei alte mașini, condusă tot de o femeie. În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în alte trei mașini parcate.

În urma accidentului, femeia care conducea mașina lovită a fost rănită.

Un alt accident s-a produs din cauza unui șofer în vârstă de 28 de ani care, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit, în stațiunea Mamaia, un autoturism condus de un bărbat de 49 ani. În urma accidentului un tânăr de 19 ani, pasager, a fost rănit. Marți dimineață, un bărbat de 36 de ani a pierdut controlul asupra volanului, în orașul Constanța, și a intrat într-un autoturism parcat, după care a fost proiectat în gardul unui imobilul. În urma accidentului, șoferul a fost rănit ușor.

După producerea accidentului, șoferul a ieșit din mașină complet dezbrăcat, scrie mediafax.ro. Polițiștii spun că acesta nu a consumat alcool, iar conform declarațiilor familiei, bărbatul ar fi dezvoltat în ultima perioadă probleme psihice. Cu toate acestea, el are permis, iar poliția nu a luat nicio măsură. Acest a fost dus la spital pentru investigații medicale și s-a întocmit dosar penal pentru accidentul rutier, măsurile urmând să fie luate după lămurirea situației psihice a bărbatului.12
Pagina a fost generata in 0.1863 secunde