Trei britanici arestați în Grecia după ce au fost prinși cu armament

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trei britanici arestați în Grecia după ce au fost prinși cu armament

14 Februarie 2016 / 12:12 274 accesări

Trei britanici au fost arestaţi în nord-estul Greciei, în apropiere de frontiera cu Turcia, după ce autorităţile au găsit asupra lor o cantitate mare de armament, informează publicaţia Le Figaro, citând o sursă din poliţia greacă.

Unul dintre cei trei bărbaţi, de orgine irakiană, a fost arestat la punctul de frontieră Kipi, din regiunea Evros, după ce în posesia acestuia au fost găsite patru arme şi 200.000 de gloanţe, a indicat, duminică, o sursă din poliţia greacă, fără a preciza dacă cei trei intenţionau să treacă în Turcia.

Ceilalţi doi au fost reţinuţi de poliţia greacă în portul din Alexandroupolis, având în posesie 18 arme şi 20.000 de gloanţe, ascunse într-o dubă. Poliţia a predat cazul serviciilor antiteroriste.

Tot în regiunea Evros, pe 31 ianuarie, au fost arestaţi doi bărbaţi cu paşapoarte suedeze care transportau "armament de luptă". Cei doi, un presupus militant islamist de origine bosniacă, Mirsad Bektasevic, şi complicele său de origine yemenită au fost inculpaţi pentru "activităţi teroriste", fiind plasaţi sub arest preventiv.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1491 secunde