Trei cetățeni sirieni au încercat să intre ilegal în România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trei cetățeni sirieni au încercat să intre ilegal în România

08 Martie 2016 / 13:05 294 accesări

Trei cetăţeni sirieni care au intrat în România ilegal au fost descoperiţi, marţi, în comuna Corbii Mari din judeţul Dâmboviţa, anunţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie(IPJ) Dâmboviţa.

Reprezentanţii IPJ Dâmboviţa au anunţat că trei cetăţeni sirieni au fost descoperiţi în comuna Corbii Marii după ce au trecut ilegal frontiera.

Alexandra Niculae, purtător de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, a declarat, pentru Mediafax, că este vorba despre doi bărbaţi şi o femeie care au vârste cuprinse între 23 şi 25 de ani.

Potrivit poliţiei, cei trei sirieni ar fi fost transportaţi cu un TIR din Turcia, urmând să ajungă la Bucureşti.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Mediafax că şoferul tirului, care a rămas peste noapte la iubita sa în comuna dâmboviţeană, a găsit dimineaţă prelata tirului tăiat şi a anunţat poliţia. Oamenii legii s-au deplasat în comuna Corbii Mari unde i-au găsit pe cei trei, mergând pe stradă, au mai declarat aceleaşi surse pentru Mediafax.

Potrivit surselor citate, cetăţenii sirieni aveau asupra lor telefoane, o tabletă şi acte de identitate, iar destinaţia lor ar fi fost Germania.

În acest moment se fac verificări pentru a se stabili de ce au trecut aceştia ilegal graniţa şi ce aveau de gând să facă în România. "În acest moment, cei trei se află la secţia de poliţie din Găieşti, acolo unde sunt audiaţi. Pentru că nu ştiu limba engleză ei vor avea şi un traducător", a precizat Alexandra Niculae.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2084 secunde