Trei concerte aniversare în weekend, la Doors

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trei concerte aniversare în weekend, la Doors

Divertisment 18 Ianuarie 2016 / 15:49 933 accesări
Dan Helciug și Spitalul de Urgență vor veni la Constanța să trateze publicul de monotonie, sâmbătă, de la ora 21.00

Dan Helciug și Spitalul de Urgență vor veni la Constanța să trateze publicul de monotonie, sâmbătă, de la ora 21.00

Trei concerte aniversare sunt programate, în weekend-ul 22-24 ianuarie, în clubul Doors, pentru a marca un deceniu de existență a localului. Startul petrecerii se va da vineri, de la ora 22.00, alături de trupa Subcarpați. Sâmbătă, de la ora 21.00, Dan Helciug și Spitalul de Urgență vor veni la Constanța să trateze publicul de monotonie, iar Harry Tavitian și Cserey Csaba vor anima seara de duminică, pe ritmuri de jazz, începând cu ora 20.30.

„10 ani de existență. Un deceniu în care arta, sub diversele ei forme de manifestare - muzică, poezie, teatru, dans, pictură sau fotografie -, și-a unit forțele, demonstrând că prietenia e cel mai nobil sentiment care ne leagă peste timp și spațiu. 10 ani în care, alături de publicul fidel, Doors Club a devenit mai puternic și mai încrezător în propriile forțe”, spun organizatorii. Ei le amintesc fanilor că în acest timp au urcat pe scena localului constănțean mari nume ale muzicii autohtone, dar și artiști internaționali, precum: Mr. Big, Iyeoka, Harry Tavitian, A.G. Weinberger, Zdob și Zdub, Moonlight Breakfast, Iris, Cargo, Vama, Șuie Paparude, Vița de Vie și mulți alții, adunând, până în prezent, zeci de mii de fani care apreciază muzica live și calitatea spectacolelor.

„Succesul nu ține de modă, nu ține de vârstă, ci crede, generos, în lucrurile frumoase și performante pe care le concepem împreună și care rămân vii în amintire. Mulțumim, cu această ocazie, fanilor și tuturor colaboratorilor noștri, pe care îi invităm să aniversăm 10 ani de Doors Club în weekend-ul 22-24 ianuarie. La mulți și armonioși ani, creativitate și spor tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături, cu speranța vie că lumea poate fi mai bună și mai frumoasă în condițiile în care ne implicăm să o facem să devină astfel!”, mai spun organizatorii.

Citește și:

Concert aniversar cu Harry Tavitian, la Constanța

Monotonia se tratează cu... Spitalul de Urgență12
Pagina a fost generata in 0.3132 secunde