Trei, Doamne, şi toţi trei cu… dosare penale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trei, Doamne, şi toţi trei cu… dosare penale

Eveniment 20 Mai 2019 / 18:09 773 accesări

Trei cazuri investigate de poliţiştii rutieri s-au soldat cu dosare penale. Suspecţii sunt din Constanţa şi au condus fără permis de conducere şi sub nfluenţa alcoolului. Mai précis, în data de 20 mai a.c., în jurul orei 8.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Poarta Albă, în timp ce conducea un moped pe strada Murfatlar din localitatea Valu lui Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În aceeaşi zi, în jurul orei 01.40, poliţişti din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Eforie Sud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Independenței din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeaşi dată, în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Poiana Mare din cartierul Palazu Mare, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,72 mg/l alcool în aerul pur expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În toate aceste cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.12