Trei handbaliste din lotul României, suspectate pentru folosirea unui tratament interzis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal feminin / Înaintea Campionatului Mondial din Japonia Trei handbaliste din lotul României, suspectate pentru folosirea unui tratament interzis
Sport 19 Noiembrie 2019 / 08:48 303 accesări 0 comentarii
Alexandru Dedu şi Tomas Ryde se confruntă cu o problemă majoră înaintea competiţiei din Japonia (sursa foto: www.frh.ro)

Alexandru Dedu şi Tomas Ryde se confruntă cu o problemă majoră înaintea competiţiei din Japonia (sursa foto: www.frh.ro)

Echipa națională de handbal feminin a României va pleca miercuri în Japonia, pentru a participa la Campionatul Mondial programat în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie. Însă luni seară „bomba” a explodat în tabăra handbalistelor tricolore, după ce Agenția Națională Antidoping a informat Federaţia Română de Handbal despre cazul a trei handbaliste de la echipa naţională care ar fi folosit un tratament interzis de WADA.

Trei jucătoare de la Corona Brașov, Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daciana Hosu, dar şi alte componente ale echipei de sub Tâmpa, ar fi utilizat terapia cu laser intravenos, interzisă de regulamentul WADA.

În aceste condiţii, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a convocat o şedinţă de urgenţă, iar Tomas Ryde, selecţionerul României, va afla dacă trebuie să înlocuiască jucătoarele de la Corona în lotul pentru turneul final.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2028 secunde