Trei întâlniri cu „Micuța Dorothy” într-o săptămână

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trei întâlniri cu „Micuța Dorothy” într-o săptămână

Cultură 06 Aprilie 2015 / 00:00 1099 accesări

            De multe „întâmplări”, care mai de care mai atractive, vor avea parte elevii constănțeni în această săptămână, când clopoțelul sună pentru a anunța „Școala altfel”. Mulți prichindei sunt așteptați, zilele acestea, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, pentru o întâlnire de neuitat, de poveste.

            Pentru acești mici spectatori, micuța Dorothy, personajul principal din celebrul roman pentru copii „Vrăjitorul din Oz”, de Lyman Frank Baum, va urca pe scena tomitană astăzi, de la ora 11.00, dar și mâine, de la ora 10.30. De asemenea, Dorothy și simpaticii ei prieteni - cățelușul Țic-Țic, Sperie-Ciori, Omul de Tinichea și Leul cel... Laș - îi invită pe prichindeii constănțeni să meargă împreună spre tărâmul Vrăjitorului din Oz și joi, de la ora 11.00.

            Peripețiile din musicalul „Micuța Dorothy” se desfășoară pe muzica lui Marius Țeicu. Spectacolul are la bază libretul Silviei Kerim, regia fiind semnată de Ștefan Munteanu.

           Povestea „Micuței Dorothy” va fi prezentată de artiștii lirici: Silvia Simionescu, Smaranda Drăghici, Bogdan Ocheșel, Garofița Gâdei, Ștefan Lepădatu, Raluca Dărăban, Elena Moșteanu, Mihaela Ionescu, Daiana Gavrilescu, Adrian Bădilă, Laurențiu Severin și Tudor Boloca.

            „MAX ȘI MORITZ”, MIERCURI Tot în această săptămână, prichindeii se vor întâlni cu Max și Moritz, personajele principale din baletul-comedie cu același nume, pe muzica lui Gioachino Rossini. Povestea celor doi băieți năzdrăvani va fi prezentată miercuri, de la ora 11.00.

            Tichetele pentru aceste spectacole se găsesc în vânzare la casa de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski”, la prețul de 10 lei.12
Pagina a fost generata in 0.131 secunde