Trei liceeni au reprezentat Medgidia la Robotics Summer Camp

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trei liceeni au reprezentat Medgidia la Robotics Summer Camp
Educație 23 Iulie 2019 / 16:47 1087 accesări 0 comentarii
Echipa de robotică a Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia

Echipa de robotică a Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia

În perioada 15-21 iulie, trei elevi coordonați de prof. Gina Șerban au reprezentat echipa de robotică a Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia la Tabăra Națională de Robotică de la Beclean.

În tabără elevii și profesorii au participat la cursuri de construcție robot, programare, proiectare 3D, management de echipă, comunicare și dezvoltare personală. După finalizarea competiției de robotică, s-a anunțat tema proiectului care a fost realizat de fiecare echipă și prezentat în ultima zi a taberei. Organizatorii evenimentului, Esentza Robotics și Nație Prin Educație, au avut ca scop pregătirea echipelor participante pentru următorul sezon al Competiției ”FIRST Tech Challenge” - Campionatul internațional de robotică.

Elevii care participă la programul FIRST Tech Challenge dezvoltă abilități STEM (științe, tehnologie, inginerie și matematică) prin construirea de la zero a unui robot funcțional și învață să aplice principiile ingineriei, dar și ceea ce înseamnă valoarea muncii și lucrul în echipă.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1678 secunde