Trei persoane rănite după ce două tiruri s-au ciocnit. Circulație îngreunată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trei persoane rănite după ce două tiruri s-au ciocnit. Circulație îngreunată
Eveniment 12 Noiembrie 2016 / 14:00 512 accesări 0 comentarii

Circulația rutieră era îngreunată, de la ora 13.30 până după-amiază târziu, pe Centura Capitalei, între Otopeni și Tunari, din cauza unui accident în care au fost implicate două tiruri, trei persoane fiind rănite, anunță Poliția Ilfov.

Accident a avut loc în jurul orei 12.00, în urma acestuia circulația rutieră fiind blocată minute în șir. Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că, la ora transmiterii acestei știri, traficul rutier a fost reluat, între localitățile Otopeni și Tunari, dar că se circulă îngreunat în zona accidentului din cauza numărului mare de autovehicule. Aceștia estimează că traficul rutier va reveni la normal în jurul orei 14.00.

Reprezentanți ai Poliției Ilfov au declarat pentru agenția MEDIAFAX că în accident au fost implicate, din primele informații primite de la fața locului, două tiruri, trei persoane fiind rănite în urma impactului. Echipe de la Rutieră au fost trimise la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.Pagina a fost generata in 0.1292 secunde