Trei surori violate de propriul tată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Copile chinuite ani în şir!

Trei surori violate de propriul tată

Eveniment 31 Ianuarie 2014 / 00:00 9319 accesări

Caz şocant la Hârşova! Un monstru cu chip de om, căruia trei fete i-au spus ani întregi „tată”, a abuzat sexual de ele şi le-a distrus copilăria. Pe una dintre fete a violat-o timp de şapte ani! Nici surorile ei mai mici nu au scăpat din ghearele individului, care le-a bătut şi le-a ameninţat în permanenţă, ca nu cumva să vorbească despre coşmarul pe care îl trăiesc acasă. Copilele au 11, 12 şi 16 ani. Călăul care le-a forţat în repetate rânduri să întreţină raporturi sexuale cu el se numeşte Ştefan Stroe, are 45 de ani şi este tatăl lor natural! Prima victimă a bărbatului a fost adolescenta de 16 ani, pe care a început să o violeze de când avea doar nouă ani. Profitând de absenţa soţiei sale, care locuia mai mult în Constanţa, unde avea grijă de un bătrân, acesta a forţat-o în repetate rânduri pe fiica lui să întreţină relaţii sexuale cu el. Când copila încerca să opună rezistenţă, spun anchetatorii, Ştefan Stroe o bătea. După ce o batjocorea, o ameninţa că o omoară dacă spune cuiva ce s-a întâmplat. Iar fata tăcea şi îndura... Coşmarul copilei a durat şapte ani şi ar fi continuat şi în ziua de astăzi dacă tatăl ei nu şi-ar fi întins tentaculele şi asupra surorilor mai mici.

BĂTUTE ŞI AMENINŢATE Oamenii legii spun că, în vara anului trecut, Ştefan Stroe a vrut să-şi bată fiica de 12 ani cu coada unei mături, pentru că aceasta a fugit atunci când a încercat să o violeze. Câteva zile mai târziu, individul şi-a atins scopul. Oamenii legii spun că Ştefan Stroe a atacat-o pe copilă în curte, a luat-o pe sus şi a dus-o în casă, unde a întreţinut raporturi sexuale cu ea. Nu s-a oprit, însă, aici... Procurorii au descoperit că teroarea din casa lui Ştefan Stroe s-a abătut în iarna anului trecut, la câteva zile după Crăciun, şi asupra mezinei familiei, în vârstă de 11 ani, care a îndurat chinuri incredibile... Fata le-a povestit oamenilor legii că, într-o seară, tatăl ei a venit în camera în care dormea împreună cu surorile sale şi a chemat-o în dormitor. Acolo, Stroe a aşezat-o pe pat, a dezbrăcat-o şi a forţat-o să întreţină raporturi sexuale normale şi anale. Fetiţa a încercat să scape din mâinile tatălui, dar a fost lovită cu sălbăticie şi obligată să tacă. Coşmarul s-a repetat zi de zi, timp de aproape o lună. Pe data de 24 ianuarie, au stabilit anchetatorii, Ştefan Stroe a trezit-o din somn pe fetiţă şi i-a spus să vină în camera lui. Speriată, copila l-a urmat... Chiar dacă aceasta a plâns şi l-a implorat să o lase în pace, individul a violat-o din nou, fără niciun fel de remuşcare. La final, a lovit-o pe copilă cu palma peste ceafă şi a gonit-o înapoi la culcare.

DENUNŢUL Calvarul trăit de cele trei surori a ieşit la iveală pe 25 ianuarie. O vecină care le ajuta pe copile în gospodărie, în lipsa mamei, a venit în casa lor pentru a le da de mâncare. Femeia le-a spus anchetatorilor că le-a găsit pe surorile Stroe speriate şi plângând în hohote. Le-a întrebat ce au păţit şi a aflat totul despre cutremurătoarele fapte ale tatălui lor. Încă în stare de şoc, femeia a sunat-o pe mama fetelor şi i-a cerut să vină imediat acasă. După ce s-a întors în Hârşova şi a stat de vorbă cu fiicele ei, aceasta a alertat autorităţile. Ştefan Stroe a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, pentru viol, incest şi rele tratamente aplicate minorului. El a negat acuzaţiile aduse, însă examenele medico-legale au confirmat că fetele au fost abuzate sexual normal şi anal.

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ Cazul a ajuns în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa. “Noi am aflat despre această situaţie după ce mama fetelor a apelat Telefonul Copilului, 0241.93, şi ne-a spus că fiicele ei au fost violate de soţ. Noi i-am anunţat imediat pe poliţişti despre această sesizare. Ei ne-au sunat apoi şi ne-au comunicat că spusele femeii se confirmă. Mama fetelor ne-a zis că are grijă de un bătrân din Constanţa şi că nu poate renunţa la acest loc de muncă, aşa că a solicitat luarea unei măsuri de protecţie pentru ele. Cele trei fete au fost aduse în Constanţa, la Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă. Ele beneficiază acum de consiliere psihologică din partea specialiştilor noştri. Copilele au suferit, în urma abuzurilor sexuale la care au fost supuse, traume psihice şi fizice. Aceste traume îşi vor pune amprenta pe dezvoltarea lor. Au trăit în teroare atâţia ani şi toate suferinţele pe care le-au îndurat în tăcere, din cauza ameninţărilor, au generat foarte multă frustrare, o furie ce nu s-a putut manifesta”, a declarat psihologul Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanţa.12
Pagina a fost generata in 0.2876 secunde