Trei tronsoane de drumuri naţionale, închise din cauza vremii nefavorabile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trei tronsoane de drumuri naţionale, închise din cauza vremii nefavorabile

Eveniment 04 Februarie 2023 / 22:59 608 accesări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Româneinformează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, au fostînchise următoarele tronsoane de drumuri:

1. DN2E85 Buzău(jud. Buzău) - limita cu jud. Vrancea;

2. DN22 Râmnicu Sărat (jud. Buzău) - limita cu jud.Brăila;

3. DN2 B Buzău(jud. Buzău) – Brăila(jud. Brăila).

Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător, cu anvelopele de iarnă!

Sporiţi atenţia la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare şi evitaţi oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe.

În condiții de trafic intens, păstraţi-vă calmul, respectați toate regulile de circulație şi nu blocaţi intersecţiile. De asemenea, nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule.

În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza ploii/ceții/lapoviţei/ninsorii, folosirea luminilor de către toţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente rutiere.

Curăţaţi farurile şi blocurile de semnalizare şi folosiţi corespunzător instalaţia deventilaţie - climatizare!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1265 secunde