Trenuri de pe ruta București-Constanța, anulate. Porturile deschise.

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce fac zăpada și poleiul de martie?!

Trenuri de pe ruta București-Constanța, anulate. Porturile deschise.

Social 21 Martie 2018 / 10:16 732 accesări

CFR Călători a anunțat că trenurile InterRegio care circulă între Bucureşti Nord – Constanţa şi retur fără oprire rămân anulate şi miercuri, din cauza vremii. În Gara de Nord, la această oră trenurile nu au întârzieri. Potrivit CFR Călători, miercuri sunt anulate trenurile IR 1581, IR 1582, IR 1587 şi IR 1588 care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa şi retur fără oprire. „Pasagerii pot călători pe această rută cu celelalte trenuri din programul de transport“, a transmis CFR.

ANM a emis, marţi, o informare meteo de ger, precipitaţii şi polei, valabilă în toată ţara de marţi până joi dimineaţă, scrie Mediafax. Vremea se menţine deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute, în general, cu 10 grade faţă de mediile climatologice specifice perioadei. Traficul aerian, în schimb, se desfăşoară în condiţii normale, nefiind în prezent curse anulate.

De asemenea, porturile - Constanţa Nord, Constanţa Sud Agigea, Midia şi Mangalia - sunt deschise circulaţiei, iar începând de miercuri dimineaţă a fost deschisă şi bara Sulina, care pentru o perioadă de 24 ore a fost închisă, din cauza vântului puternic.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1891 secunde