Tricolorii pleacă azi în Grecia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Preliminariile Euro 2016

Tricolorii pleacă azi în Grecia

Sport 05 Septembrie 2014 / 00:00 344 accesări

După patru zile de antrenamente la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, naționala României pleacă azi în Grecia, unde duminică, de la ora 21.45, pe stadionul „Karaiskakis” din Atena, va debuta în Grupa F a preliminariilor Euro 2016, împotriva reprezentativei țării gazdă. Elevii lui Victor Pițurcă vor ajunge în cursul serii la Atena, urmând ca mâine, de la ora 11.30, să efectueze antrenamentul oficial pe arena care va găzdui partida. Din lotul deplasat va face parte și Dorin Goian, chiar dacă acesta a lipsit la două ședințe de pregătire, din cauza unei accidentări. Ieri, fundașul în vârstă de 33 de ani s-a antrenat separat, dar Pompiliu Popescu, doctorul naționalei, speră ca acesta să reintre de azi în programul normal al echipei.

Tricolorii speră să profite de faptul că meciul se va disputa cu porțile închise, iar grecii nu vor avea suportul publicului, și să câștige cel puțin un punct. „Un egal nu ar fi un eșec, nu ne-ar dezavantaja, dar mergem în Grecia să câștigăm. Primul meci este cel mai important, trebuie să-l abordăm cu încredere și curaj”, a explicat atacantul Ciprian Marica. „Poate fi un mic avantaj pentru noi faptul că grecii nu vor avea spectatori. Au un joc defensiv foarte bun, dar sper să trecem de apărarea lor şi să marcăm. Victoria ne-ar aduce mai multe şanse de calificare. Ne aşteaptă un meci greu, trebuie să îl tratăm foarte serios și sper să fie un nou început pentru echipa naţională, pentru că ne dorim foarte mult o calificare”, a completat mijlocașul Constantin Budescu.

Partida de duminică va fi arbitrată de o brigadă din Anglia, cu Mark Clattenburg la centru. Britanicul, care a arbitrat în acest an şi Supercupa Europei, va fi ajutat la cele două linii de Michael Mullarkey şi Simon Beck. Asistenţi adiţionali vor fi Andre Marriner şi Lee Probert, iar arbitru de rezervă - Simon Bennett.12
Pagina a fost generata in 0.1433 secunde