Tricolorii vor încerca reabilitarea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Nations League

Tricolorii vor încerca reabilitarea

Sport 14 Octombrie 2020 / 07:29 713 accesări
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Miercuri, 14 octombrie, de la ora 21.45 (în direct la Pro TV), la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”, România va înfrunta Austria, în etapa a patra a Diviziei B, Grupa 1, din UEFA Nations League. Un meci în care tricolorii vor să treacă peste evoluţiile mai slabe din întâlnirile cu Islanda şi Norvegia, care le-au atras critici pe deplin meritate, iar la finalul confruntării cu austriecii să repete victoria din deplasare, din etapa a doua a acestei campanii din UEFA Nations League.

„Din punct de vedere mental, Austria este favorită. Noi venim după două înfrângeri destul de categorice şi ca rezultat şi prestaţie, dar în timpul jocului se pot schimba multe. Psihologic, jucătorii încă resimt lucrurile din ultimele două partide. Am discutat cu ei, voi mai discuta. Eu fac faţă presiunii, de asta îmi asum toate lucrurile negative. E normal să apară critici, deci trebuie să facem faţă, important este ce le transmitem jucătorilor. Nu mi-a trecut prin cap să renunţ, consider că schimbarea de generaţie trebuie făcută. Trebuie să găsim soluţii mental să trecem peste ultimele două înfrâgeri”, a declarat selecţionerul Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

„Nu este o atmosferă tocmai plăcută, dar încercăm să remediem situaţia. Nu ştiu cât de tineri mai suntem cu toţii, eu am 24 de ani, Puşcaş, la fel, Ianis, 22, nu mai avem 18-19 ani. Nu îmi este teamă de meciul cu Austria. Sigur vom juca să câştigăm, vom păstra principiile de joc de până acum. Vom pregăti totul cât mai bine, ca să spălăm din ruşinea ultimelor două înfrângeri. Şi noi avem o parte de vină”, a spus şi mijlocaşul Răzvan Marin.

La antrenamentul oficial desfăşurat marți seară, la Mogoșoaia, nu au participat Hanca și Dragoş Grigore, careau părăsit cantonamentul naţionalei, din cauza unor accidentări.

În cealaltă partidă din grupă, tot miercuri, de la ora 21.45, Norvegia va întâlni Irlanda de Nord.

Clasament: 1. Norvegia 6p (golaveraj: 10-3), 2. Austria 6p (5-4), 3. ROMÂNIA 4p (4-7), 4. Irlanda de Nord 1p (2-7).

Taguri articol


12