Trofeul „Telegraf” porneşte, din nou, la drum

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă seară, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor, începe a 28-a ediţie

Trofeul „Telegraf” porneşte, din nou, la drum

Sport 19 Ianuarie 2019 / 10:06 2680 accesări

După ce a fost la un pas să nu se dispute în acest an, Trofeul „Telegraf” la fotbal în sală rezervat veteranilor, cel mai vechi turneu de acest gen din ţară, contabilizează în 2019 a 28-a ediţie consecutivă. Tradiţia acestui turneu i-a obligat pe cei implicaţi să găsească în cele din urmă o soluţie pentru desfăşurarea ediţiei a 28-a, iar la şedinţa tehnică a turneului, care a avut loc vineri seară, la Millenium Busines Center, preşedintele turneului, Sorin Başturea, a declarat: „ Vă mulţumesc foarte mult şi sunt recunoscător tuturor celor care s-au înscris la această ediţie. Nu contează numărul echipelor înscrise, pentru că la Jocurile Olimpice se spune că important este să participi. Vreau să vă mulţumesc pentru modul în care aţi tratat această competiţie, care este cea mai veche la nivel de old-boys, cred eu, din Europa sau poate din lume. Nu am citit sau nu am fost informat dacă mai există aşa ceva şi sper să fie adevărat ce spun eu. Trofeul Telegraf este o familie. Scopul ediţiei a 28-a este de a duce mai departe tradiţia Trofeului Telegraf. La actuala ediţie am furat o procedură din box şi am unit toate centurile, toate categoriile. Îmi doresc să facem o festivitate de premiere frumoasă şi la finalul competiţiei să ne bucurăm cu toţii pentru ediţia a 28-a”.

„Vreau să amintesc un nume. În anul 1948, antrenorul Clubului Sportiv CFR Constanţa era cunoscutul internaţional Ştefan Dobay. Mulţumim tuturor pentru încrederea acordată”, a menţionat Vasile Constantin, vicepreşedintele Clubului Sportiv CFR Constanţa.

„Jandarmeria tratează cu maximă seriozitate această competiţie şi vom sprijini buna desfăşurare a turneului din punct de vedere al siguranţei spectatorilor, dar şi al siguranţei jucătorilor. Pe această cale doresc să comunicăm tuturor participanţilor că Legea 4 trebuie respectată. Nu trebuie să fim pe post de bau-bau sau cineva să se teamă de Jandarmerie, de forţele de ordine, şi vă invităm să acordaţi tot sprijinul firmei de pază Atlas Guard, care asigură paza şi care a întocmit planul de acţiune, aprobat de conducerea Jandarmeriei. Civilizaţia trebuie păstrată, indiferent cine câştigă sau cine pierde”, a spus maiorul Constantin Murariu, reprezentantul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

A 28-a ediție a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală va începe sâmbătă seară, în Sala Sporturilor din Constanța fiind programate primele două meciuri - ora 19.00: Tomis-Millenium - AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari; ora 19.45: Telegraf - Socep Constanţa. Lovitura de începere a turneului va fi dată de fostul mare atlet Ilie Floroiu.

Turneul este organizat de Clubul Sportiv CFR Constanța (președinte Ionuț Dabija), în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și cotidianul „Telegraf”.

Sponsor tehnic: Dornik Total Services (partener oficial echipament sportiv Kelme şi Masita).

Urmăreşte aici înregistrarea integrală a şedinţei tehnice a turneului şi tragerea la sorţi -

https://www.facebook.com/imaginilemediavorbesc12
Pagina a fost generata in 0.1578 secunde