Trupa As XX revine pe scena muzicală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trupa As XX revine pe scena muzicală
Monden 23 Septembrie 2010 / 00:00 1568 accesări 0 comentarii

Trupa As XX, care făcea furori pe scena muzicală din România, în anii `90, revine în atenţia fanilor cu un nou single, intitulat „Rien va plus”. Propunerea ca trupa să se reunească îi aparţine Cristinei, Gabi răspunzând pozitiv invitaţiei. Cei doi componenţi ai As XX, Cristina şi Gabi, şi-au prezentat noul material, cu versuri în limba franceză, în premieră, în cadrul unei cunoscute emisiuni de televiziune.

În prezent, Cristina locuieşte în Italia, unde şi-a deschis un bar, investind „economiile” din perioada de glorie a trupei, iar Gabi are un studio în Galaţi, unde lucrează pentru diverşi artişti.

Trupa As XX s-a înfiinţat în urmă cu 13 ani, la Galaţi, având în componenţă trei membri, Cristina, Gabi şi Ciprian, ultimul dintre ei părăsind definitiv grupul, în 2000, în urma unui grav accident. În urma impactului - maşina celor trei a fost izbită de un tren, în timp ce traversa o cale ferată - Ciprian a decedat pe loc, iar Cristina a fost internată la spital în stare gravă.

„Inimă de gheaţă” (1998), „Inima te cheamă” (1999), „Aşa cum ai visat (2000)”, „La bine şi la greu! (2001) sunt materialele discografice lansate, de-a lungul timpul, de trupa As XX.

Loading...
Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1901 secunde