Trupa Golan cântă, vineri noapte, în Doors

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trupa Golan cântă, vineri noapte, în Doors

Divertisment 26 Mai 2016 / 16:14 1221 accesări

Trupa Golan revine la Constanța, vineri, pentru a susține un nou concert în clubul Doors. Alex Burcea, Mihai Ristea și Ernesto Esneldo promit un concert de zile mari, după miezul nopții. „Ceea ce vi se pregătește pentru noaptea de vineri spre sâmbătă, 27 mai, în Doors Club, va fi un studio session, o construcție a unui track live cu spectatori”, spun gazdele. Pentru o noapte de neuitat, marca Golan, fanii vor plăti pe un bilet 30 de lei.

Absolvent de Conservator, Alex Burcea cântă la pian, flaut, percuţie, trompetă şi la multe alte instrumente pe care fanii au ocazia să le audă în compozițiile marca Golan. Producătorul Mihai Ristea este responsabil de multe hituri ascultate cu frenezie la posturile de radio şi TV, iar Ernesto Esneldo, muzician profesionist originar din Cuba, dă sarea şi piperul live-ului.

„Golan reprezintă un proiect inedit pentru România, ce încearcă să arate o producție live, o construcție care poate să difere de la set la set, combinată cu instrumente de suflat (flaut, trompetă), instrumente de percuții, voce. Instrumentele live sunt trecute prin efecte și procesoare care sunt redate în piese cu un sound unic”, mai spun organizatorii concertului.

Citește și:

Studio session cu trupa Golan, în clubul Doors12
Pagina a fost generata in 0.1852 secunde