Trupa Obligó, un show cu prospețime și sinceritate, la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trupa Obligó, un show cu prospețime și sinceritate, la Constanța

Divertisment 11 Februarie 2019 / 17:16 856 accesări

Trupa Obligó - un proiect cu peste 9 ani vechime, impresionează cu fiecare show prin prospețime și sinceritatea cu care te trezești implicat ca spectator în momentele pe care trupa le propune. Băieții sunt din 2009 pe scenă, cu peste 2000 de show-uri la activ, i-ai putut vedea și la TV semifinaliști la „Românii au talent“ sau finaliști la #iUmor sau în diferite alte emisiuni.

Cum decurge un show Obligó?

Prezentatorul alege din public teme, meserii, situații, locații sau replici care vor deveni subiectul unui joc. Actorii trebuie să dezvolte subiectul într-un mod cât mai amuzant, păstrând în același timp și obligoul (regula) acestuia. În funcție de public, trece o oră jumătate sau chiar două, în care cei prezenți se destind și își mai descrețesc frunțile.

Actorii dansează, cântă, fac pantomimă, construiesc povești spontan. Totul este improvizat, fără nici o pregătire în prealabil a vreunui scenariu sau regii. Un spectacol interactiv, publicul și actorii conlucrează, construind cel mai inteligent RÂS de pus pe buze. Comedie adevărată, creată spontan de cinci meseriași ai teatrului de improvizație.

Alexandru Mihalache, Dan Murzea, Alexandru Rizescu și Șerban Trâmbițașu - adică Trupa Obligó. Impresionant. Original. Uimitor

O dată în viață trebuie să vezi Obligó, live!

Vor fi prezenți la Clubul Doors, din Constanța, miercuri, 13 februarie 2019.

Informații și rezervări la tel. 0763 661 622.12
Pagina a fost generata in 0.2093 secunde