Tu decizi ce manifestări vor avea loc la Festivalul Iernii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tu decizi ce manifestări vor avea loc la Festivalul Iernii!

Administrație 23 August 2016 / 18:52 387 accesări
De la Festivalul Iernii 2016 nu vor lipsi spectacolele cu obiceiuri și colinde specifice Crăciunului. Însă ultimul cuvânt îl au tot constănțenii.

De la Festivalul Iernii 2016 nu vor lipsi spectacolele cu obiceiuri și colinde specifice Crăciunului. Însă ultimul cuvânt îl au tot constănțenii.

Se spune că omul gospodar își face iarna car și vara sanie. Zicala se aplică foarte bine și în domeniul organizării de evenimente, unde toate detaliile trebuie puse la punct cu câteva luni înainte. Judecând după acest principiu, reprezentanții Primăriei Constanța îi cheamă la sfat pe locuitori, care pot veni cu idei în privința organizării Festivalului Iernii 2016. O dezbatere în acest sens va avea loc luni, 29 august, la ora 12.00, în sala „Remus Opreanu” din Palatul Administrativ. Potrivit reprezentanților Direcției de Relații Internaționale și Organizare Evenimente a Primăriei, Festivalul Iernii va avea loc în perioada 1 - 30 decembrie. Printre cele mai importante manifestări propuse pentru acest eveniment se numără concerte și spectacole de teatru ce vor avea loc în fiecare weekend, ateliere de desen și lucru manual pentru copii, jocuri interactive cu animatori, mini-concursuri cu premii și cadouri oferite celor mici de Moș Crăciun și Doamna Crăciun, precum și spectacole pe gheață desfășurate pe un patinoar cu suprafață de minimum 1.200 de metri pătrați.

Mai multe detalii despre cum ar putea fi organizat Festivalul Iernii pot fi consultate accesând link-ul: http://www.primaria-constanta.ro/transparenta/transparenta-decizionala-legea-52-2003/consultare-evenimente. Cei care nu au timp să meargă la dezbatere pot depune de acum propuneri și observații în scris la numărul de fax 0241/485891 sau la adresa de e-mail evenimente@primaria-constanta.ro. Informații suplimentare pot fi obținute sunând la numărul de telefon 0241/485893.Ştiri recomandate

12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.1683 secunde