Tu știi să alegi mărimea potrivită pentru hainele de bebeluși?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tu știi să alegi mărimea potrivită pentru hainele de bebeluși?

Lifestyle 28 Septembrie 2018 / 09:56 1057 accesări

Viața de mămică este, cu siguranță, cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, mai ales în momentele în care își ține copilul în brațe și îi oferă afecțiunea de care are nevoie. La capitolul haine de bebeluși, lucrurile par mai complicate, însă acest aspect nu ar trebui să le sperie pe mămici, nici măcar în perioada prenatală. Deși pare o misiune imposibilă, indicat ar fi să alegi câteva haine de bebeluși înainte ca acesta să se nască, asta pentru a putea fi pregătită cel puțin în primele zile în care nu vei putea face cumpărături. Dacă te sperie gândul că nu vei ști cum să le alegi în funcție de mărimea copilului, iată câteva sfaturi utile care să te ghideze în cea mai importantă etapă din viața ta și a copilului tău!

Consultă tabelul de mărimi

Așa cum se întâmplă în cazul hainelor pentru adulți, există un tabel de mărimi și pentru hainele de bebeluși. Acestea sunt grupate în funcție de vârstă și îți arată exact câți centimetri ar trebui să măsoare toate modelele de haine bebeluși. După ce l-ai consultat cu atenție, îți va fi mult mai ușor să alegi articolele vestimentare potrivite pentru nou-născutul tău în funcție de lungimea corpului. Nu uita că hainele strâmte îi pot crea celui mic un disconfort, așa că un număr mai mare nu cauzează mari neplăceri.

Compară două măsuri apropiate

Există situații în care sugarii se pot afla între două mărimi principale de haine de bebeluși. În acest caz, cea mai bună soluție este să compari alăturat două mărimi consecutive ale aceluiași produs și să încerci să determini care dintre ele se va potrivi mai bine. Vei observa că o mărime mai mică va fi mai potrivită pentru mâneci, însă poate avea circumferința pieptului fixă sau prea mică, așadar în acest caz alegerea perfectă este mărimea mai mare.

Caută hainele din timp

Deși cu siguranță ți se pare dificil să începi să cauți haine de bebeluși înainte ca micuțul tău să vină pe lume, este ideal să începi căutarea cu câteva luni înainte ca acesta să se nască. Ia întotdeauna în considerare că bebelușul tău nu are nevoie de prea multe articole vestimentare, întrucât ritmul de creștere este foarte mare și pe multe dintre ele nu va ajunge să le poarte. În plus, ar fi bine să te orientezi către culori neutre, care să poată fi purtate atât de fetițe, cât și de băieței. Nu uita să ai în vedere și aspectul mărimii, așa că dacă ai luat o mărime mai mare nu îți face griji! Copilul tău va avea timp să poarte toate hainele de bebeluși mai mari sau mai largi.

Alege materiale care nu modifică mărimea

Dacă vrei să fii o mamă de nota 10, cu siguranță îi cumperi copilului tău haine de bebeluși din materiale de cea mai bună calitate, cum ar fi bumbacul natural, care să îi ofere tot confortul și să nu îi irite pielea sensibilă. În plus, un alt mare avantaj al materialului din bumbac este acela că nu se modifică la spălare. Spre deosebire de materialele sintetice, care își pot modifica mărimea și pot deveni mai strâmte după ce au fost spălate în repetate rânduri, modelele de haine de bebeluși din bumbac își păstrează intacte atât mărimea, cât și culoarea.

Dacă alegi să ții cont de aceste sfaturi simple, cu siguranță nu ți se va mai părea complicat să alegi haine de bebeluși pe mărimea potrivită. Încearcă să îți faci cumpărăturile din timp și să nu faci rabat la calitate, un lucru extrem de important pentru sănătatea copilului tău!12
Pagina a fost generata in 0.1726 secunde