Turist în stare gravă, salvat de SMURD

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Turist în stare gravă, salvat de SMURD
Eveniment 09 Iunie 2019 / 18:49 380 accesări 0 comentarii

Un turist în vârstă de 62 de ani, din Bucureşti, se află în stare critică la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce duminică a fost salvat din apa mării, în staţiunea Mamaia, fiind transportat cu un elicopter SMURD la unitatea medicală. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", pentru preluarea victimei, elicopterul SMURD a aterizat pe plajă, în zona Hanul Piraţilor, fiind prima intervenţie de acest fel, din acest an, de pe litoral.

Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, înainte de a fi transportat la spital efectuându-i-se resuscitarea timp de 15 minute. "La spital, pacientul a reintrat în stop cardio-respirator, efectuându-se protocol de resuscitare. (...) El este internat la Terapie Intensivă, în continuare în stare critică", informează SAJ Constanţa. Duminică după-amiază, în staţiunea Mamaia, salvamarii au arborat steagul galben, ceea ce înseamnă că înotul este permis doar persoanelor experimentate.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2116 secunde