Turneele ATP şi WTA de la Indian Wells, anulate din cauza coronavirusului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Turneele ATP şi WTA de la Indian Wells, anulate din cauza coronavirusului

Sport 09 Martie 2020 / 11:04 594 accesări

Organizatorii turneului ATP Masters 1000 şi a turneului de categorie Premier Mandatory WTA de la Indian Wells, programate în perioada 11-22 martie, au anunţat anularea acestora, din cauza epidemiei de coronavirus.

„Departamentul de Sănătate Publică din Riverside County a declarat o urgenţă de sănătate publică în Coachella Valley după confirmarea unui caz local de coronavirus (COVID-19). Ca urmare, BNP Paribas Open nu va avea loc din cauza îngijorărilor privind coronavirusul şi pentru securitatea participanţilor şi spectatorilor. Această decizie a fost luată în urma sfaturilor profesioniştilor din medicină, ai Centrului de Control al Bolilor şi Statului Californa”, se arată într-un comunicat publicat pe contul oficial de Twitter al turneelor. Competiţiile s-ar putea desfăşura în alte perioade.

„Suntem pregătiţi să ţinem turneul la o altă dată şi analizăm opţiuni”, a declarat directorul Tommy Haas.

Jucătorii şi jucătoarele s-au declarat nemulţumiţi de faptul că au aflat de pe reţelele de socializare despre anularea turneelor de la Indian Wells, mai ales că se aflau deja în California.

539 de cazuri de infectare cu coronavirus în SUA erau înregistrate duminică, dintre care 114 în California, iar 22 de persoane şi-a pierdut viaţa în toată ţara.12