Turneu de pregătire pentru voleibalistele de la CS Medgidia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Înaintea debutului în Divizia A1 Turneu de pregătire pentru voleibalistele de la CS Medgidia
Sport 25 Septembrie 2019 / 09:20 296 accesări
Voleibalistele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began aşteaptă cu nerăbdare startul sezonului (sursa foto: Facebook Clubul Sportiv Medgidia)

Voleibalistele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began aşteaptă cu nerăbdare startul sezonului (sursa foto: Facebook Clubul Sportiv Medgidia)

Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia a găzduit un interesant turneu de volei feminin, la care au participa echipele PKF Beroe Stara Zagora (Bulgaria), CSU Belor Galați, CS Rapid București şi CS Medgidia. Turneul a fost câştigat de CSU Belor Galați, cu 8 puncte, urmată de CS Medgidia, cu 5 puncte, Rapid Bucureşti, cu 3 puncte, şi PKF Beroe Stara Zagora, cu 2 puncte.

CS Medgidia a învins Rapidul şi a cedat după cinci seturi în confruntările cu PKF Beroe Stara Zagora şi CSU Belor Galați.

Rezultate - vineri, 20 septembrie: CSU Belor Galați - PKF Beroe Stara Zagora 3:1 şi CS Medgidia - CS Rapid București 3:1.

Sâmbăta, 21 septembrie: CS Rapid București - CSU Belor Galați 1:3 şi CS Medgidia - PKF Beroe Stara Zagora 2:3.

Duminică, 22 septembrie: PKF Beroe Stara Zagora - CS Rapid București 1:3 şi CS Medgidia - CSU Belor Galați 2:3.

Pentru echipa din Medgidia, pregătită de Florin Voinea şi Radu Began, turneul a reprezentat un excelent prilej de a închega relaţiile de joc înaintea startului sezonului 2019-2020, în care va participa, în premieră, în primul eşalon.

La sediul Federației Române de Volei a avut loc o nouă tragere la sorți a programului din Divizia A1 şi Cupa României, din cauza retragerii echipelor CSM București și CSM Tg. Mureș și intrarea în competiție a formaţiei CSO Voluntari.

Astfel, voleibalistele de la CS Medgidia vor debuta în primul eşalon românesc săptămâna viitoare, sâmbătă, 5 octombrie, în deplasare, cu CSM Târgovişte, iar în Cupa României, la 16 octombrie, vor întâlni, pe teren propriu, pe FC Argeş.12
Pagina a fost generata in 0.1512 secunde