Turneul Final Four al Cupei României la handbal masculin ar putea avea loc la Constanţa, la finalul lunii iunie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Turneul Final Four al Cupei României la handbal masculin ar putea avea loc la Constanţa, la finalul lunii iunie

Sport 05 Mai 2020 / 09:19 1147 accesări

Consiliul de Administrație al Federaţiei Române de Handbal (FRH) a aprobat o variantă pentru încheierea sezonului 2019-2020 până la sfârșitul lunii iunie, în cazul în care starea de urgență nu se va prelungi după 15 mai.

Se va renunța la play-off și play-out şi se vor mai disputa, la 28 iunie, restanțele Potaissa Turda - Dinamo Bucureşti (etapa a 10-a) și SCM Politehnica Timișoara - HC Buzău (etapa a 23-a), precum și ultimele trei etape din sezonul regulat (etapele a 24-a, a 25-a și a 26-a), sub forma unui turneu.

HC Dobrogea Sud Constanţa mai are de jucat împotriva formaţiilor CSM Reşiţa, la 14 iunie (etapa a 24-a), CSM Bacău, la 18 iunie (etapa a 25-a), şi CSA Steaua Bucureşti, la 21 iunie (etapa a 26-a).

Întâlnirea dintre CSM Bacău şi Dinamo Bucureşti, semifinală din Cupa României, va conta și pentru meciul de campionat restant din etapa a 20-a. Semifinalele și finala Cupei României vor avea loc în Sala Sporturilor din Constanța, la 24 şi 25 iunie.

În penultimul act, HC Dobrogea Sud Constanţa va întâlni deținătoaree trofeului, SCM Politehnica Timișoara, din postura de gazdă a turneului Final Four.

Mai mult ca sigur, la ultimele meciuri din acest sezon accesul spectatorilor nu va fi permis în tribune.

Ultimele amănunte vor fi stabilite la 18 mai, în următoarea ședință a Consiliului de Administrație al FRH.12
Pagina a fost generata in 0.1937 secunde