Twitter a concediat jumătate dintre cei aproape opt mii de angajați

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Twitter a concediat jumătate dintre cei aproape opt mii de angajați

Tehnologie 05 Noiembrie 2022 / 15:35 1714 accesări

La doar o săptămână după ce a fost preluatde Elon Musk, Twitter a început să concedieze jumătate din efectivele sale.

În ciuda valului de concedieri din ultimele 24 de ore, Elon Musk și Yoel Roth, șeful departamentului de siguranţă și integritate al Twitter, argumentează că echipa ce se ocupă cu revizuirea postărilor a fost modificată doar în proporţie de 15%.

Compania californiană, care avea aproape 7.500 de angajaţi la sfârşitul lunii octombrie, a notificat mii de persoane prin e-mail, explicând că scopul acestor măsuri este "de a ameliora sănătatea companiei". De asemenea, compania a anunţat închiderea temporară a birourilor sale pentru a "asigura securitatea fiecărui angajat şi a sistemelor şi datelor de pe Twitter".

Conform lui Musk, Twitter pierdea peste 4 milioane de dolari din cauza numărului prea mare de angajați. Referitor la scăderea veniturilor platformei, Musk dă vina pe “grupurile de activiști care încearcă să distrugă libertatea de exprimare în America”, după ce acestea și-au exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care disponibilizările ar afecta moderarea postărilor.Ştiri recomandate

12