Tyson Fury a ridiculizat pe Twitter dezvăluirile din media privind dopajul său

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tyson Fury a ridiculizat pe Twitter dezvăluirile din media privind dopajul său

02 Octombrie 2016 / 08:17 234 accesări

Pugilistul britanic Tyson Fury a ridiculizat sâmbătă pe Twitter dezvăluirile mai multor media, care au anunțat faptul că a fost depistat pozitiv la cocaină, printr-un fotomontaj al lui cu Tony Montana, eroul traficant de droguri al filmului Scarface.

Peste ceea ce este acum fotografia de profil de pe contul său de Twitter, campionul mondial al greilor a suprapus figura actorului Al Pacino, așezat la o masă, în fața a unei cantități importante de pudră albă, într-o scenă din filmul Scarface.

Fury, al cărui cont Twitter se numește Tysonmontana, a fost depistat pozitiv după un test de urină pe 22 septembrie, a afirmat vineri canalul american TV ESPN, adăugând că acest control a fost făcut de o agenție antidoping specializată în box și MMA, Voluntary Anti-Doping Association (Vada), cu sediul la Las Vegas. Organismul a fost însărcinat cu controale în legătură cu meciul lui Fury contra ucraineanului Vladimir Kliciko.

Totodată, ESPN a subliniat că Fury nu riscă o suspendare, testul fiind realizat în afara competiției, dar, dacă se află în imposibilitatea de a-și apăra titlurile mondiale, el ar putea fi deposedat de ele.

Fury a mai fost suspendat provizoriu pe 24 iunie de agenția specializată britanică (UKAD), după depistarea unei substanțe interzise în februarie. Pedeapsa a fost ridicată în așteptarea unei audieri, prevăzută pe 4 noiembrie.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3205 secunde