Ucis din gelozie! L-au lovit până i-au provocat 18 fracturi costale!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Șocant Ucis din gelozie! L-au lovit până i-au provocat 18 fracturi costale!
Eveniment 26 Ianuarie 2017 / 16:43 2745 accesări 0 comentarii

Sursa foto: Neptun TV

Sursa foto: Neptun TV

Doi indivizi au ajuns în spatele gratiilor, după ce procurorii și polițiștii constănțeni le-au probat o crimă comisă pe data de 21 ianuarie în localitatea Limanu. Anchetatorii spun că cei doi au snopit în bătaie un bărbat de 40 de ani, provocându-i nu mai puțin de 18 fracturi costale... Mobilul atacului feroce? Unul dintre suspecți, chiriaș în casa celui omorât, era convins că acesta are sau și-ar dori o relație intimă cu iubita lui. Oamenii legii spun că cei doi au sperat că vor scăpa basma curată, dar planul nu le-a ieșit.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au reușit să facă lumină în cazul crimei descoperite în urmă cu patru zile în localitatea constănțeană Limanu. Anchetatorii cercetează doi indivizi bănuiți că l-au ucis pe bărbatul găsit fără suflare în dimineața de 22 ianuarie. Cei doi suspecți reținuți și-au recunoscut faptele, deși ticluiseră un plan prin care sperau să-i inducă în eroare pe oamenii legii. Aceștia au refăcut filmul omorului. Potrivit anchetatorilor, în seara de 21 ianuarie, cei doi complici, Marian Cătălin Murgu și Gabriel Cristian Obreja, ambii din Limanu, l-au atacat pe vechiul lor prieten Constantin Vasile, de 40 de ani, în casa acestuia, situată pe strada Mărului, la nr. 47. Procurorii spun că suspecții "au lovit victima în mod repetat, cu pumnii și picioarele, pe toată suprafața corpului, proponderent în regiunile facială și toracică, astfel încât i-au provocat nu mai puțin de 18 fracturi costale și o fractură de stern, urmate de producerea unui hemopneumotorax bilateral, leziunile toracico-pulmonare fiind incompatibile cu viaţa", după cum se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

În ceea ce privește mobilul atacului feroce care a dus la moartea bărbatului de 40 de ani, procurorii susțin că ar fi fost gelozia. Mai exact, spun ei, Marian Cătălin Murgu, chiriașul victimei, îl bănuia pe amicul său că ar avea sau și-ar dori o relație intimă cu iubita sa. Conform anchetatorilor, după comiterea faptei, cei doi au creat un scenariu, în speranța că vor reuși astfel să-și ascundă urmele. Aceștia ar fi mutat, la adăpostul întunericului, cadavrul în casa lui Gabriel Cristian Obreja, situată la mică distanță de locuința celui ucis. A doua zi, spun oamenii legii, suspecții au apelat linia unică 112 și au anunțat că victima venise în seara de 21 ianuarie în locuința lui Obreja și că acesta ar fi găsit-o dimineață decedată, descoperind cu acest prilej și urmele de violență de pe corp.

În momentul în care au fost audiați de procurorul de caz, suspecții au negat toate acuzațiile ce le-au fost aduse. În fața instanței, însă, în momentul în care au aflat care sunt probele adunate de oamenii legii, cei doi au recunoscut uciderea victimei. Au tăgăduit, însă, mobilul omorului, explicând că nu a fost vorba despre gelozia lui Murgu, ci despre un conflict spontan legat de neplata unor utilități. Marian Cătălin Murgu și Gabriel Cristian Obreja au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1884 secunde