UDMR a pus gând rău legii votului prin corespondență

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
UDMR a pus gând rău legii votului prin corespondență
Politică 20 Octombrie 2015 / 18:42 570 accesări 1 comentariu

Nici măcar nu a fost adoptată legea votului prin corespondență că UDMR deja i-a pus gând rău și vrea să o atace la Curtea Constituțională a României (CCR), în cazul în care va fi adoptată și în Camera Deputaților. Liderii Uniunii au criticat proiectul, spunând că legea este greșită, cu toate că nu au explicat, concret, ce îi nemulțumește. Pentru că UDMR nu are numărul necesar de parlamentari pentru a ataca legea la CCR, formațiunea are nevoie de sprijinul altor partide. Una dintre formațiunile cu care minoritarii maghiari urmăresc să încheie o înțelegere este ALDE, partidul păstorit de președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. Totuși, Tăriceanu a declarat că nu are de gând să atace legea în vreun fel. Potrivit calendarului stabilit de Comisia de Cod Electoral, legea votului prin corespondență va fi dezbătută și votată în Camera Deputaților săptămâna viitoare. După votul în Cameră, care este for decizional în acest caz, legea va fi trimisă spre promulgare președintelui Klaus Iohannis.

Citește și:

Votul prin corespondență ajunge la Cameră săptămâna viitoare

Loading...

1 comentariu

Gelu 09:56:39 / 21 Octombrie 2015
Scoala ungurilor

Dupa ce au facut ei ce au vrut 25 de ani cu Romania acuma vin cu alte tampeni,nu cumva e tot an legatura cu PSD si PNL sa nu intriduca votul prin corespondenta si sa manipuleze prostimea cred ca Radu Banciu are dreptate.Cine pricepe.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2111 secunde