Udrea: Kovesi a inventat dosare în funcţie de frustrările, geloziile şi umorile ei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Udrea: Kovesi a inventat dosare în funcţie de frustrările, geloziile şi umorile ei
Justiție 17 Mai 2019 / 10:07 2256 accesări 2 comentarii
Conform declarației date în instanță de Victor Ponta, Kovesi, geloasă,  îl amenința pe sebastian Ghiță că, dacă mai vorbește cu Elena Udrea, îi arestează pe amândoi

Conform declarației date în instanță de Victor Ponta, Kovesi, geloasă, îl amenința pe sebastian Ghiță că, dacă mai vorbește cu Elena Udrea, îi arestează pe amândoi

După declarația lui Victor Ponta din instanță, în care acesta povestește că Laura Kovesi i-a spus lui Sebastian Ghiță că îl iubește și că dacă îl prinde că mai vorbește cu Elena Udrea, îi arestează și pe ea, și pe el, fostul ministru al Turismului o acuză pe fosta şefă DNA că a arestat oameni şi a inventat dosare "în funcţie de frustrările, geloziile şi umorile ei, pe lângă cele făcuteţintelorlui Coldea".

Fostul ministru a postat pe Facebook o parte a declaraţiei făcute de Victor Ponta, în dosarul Laurei Codruţa Kovesi: “S-a mai arătat ca vizitele private pe care magistratul procuror Kovesi Laura Codruța le-a efectuat la domiciliul denunțătorului/persoana vătămatăGhițăSebastian Aurelian au fost confirmate de martorul Cârstea Dumitru, cu prilejul audierii sale din data de 13.12.2018, precum și de martorul Ponta Victor Viorel. Mai mult, acesta din urmăa relatat căinculpata Kovesi Laura Codruța se manifesta extrem de apropiat în relațiile cu denunâătorul/persoana vătămatăGhiâăSebastian Aurelian, astfel încât, cu prilejul unei vizite private, i s-a adresat spunând că"știe căîl iubește, dar, dacăîl mai prinde căvorbește cu aia, o săiîaresteze și pe el, așa cum o săo aresteze și pe ea”, cu trimitere la Udrea Elena Gabriela.”.”

Elena Udrea transmite că e irelevantă o eventuală relaţie sentimentală între Laura Codruţa Kovesi şi Sebastian Ghiţă, important fiind altceva.

"Relevant e că această femeie a fost şefa DNA şi că a arestat oameni şi le-a inventat dosare în funcţie de frustrările, geloziile şi umorile ei, pe lânga cele făcute țintelorlui Coldea. No other comments...", a cochis fostul ministru.

Sebastian Ghiţă a declarat că nu a avut nicio relaţie sentimentală cu Laura Codruţa Kovesi, în contextul în care Victor Ponta, la audierea de la Secţia de anchetare a magistraţilor, a spus că fosta şefă DNA îl iubea pe Ghiţă şi că ea considera că se vede prea des cu Udrea.

Loading...

2 comentarii

Dan 13:46:57 / 17 Mai 2019
Zau ?

Ce credibilitate poate avea ordinara curva a lui Basescu , dupa ce a facut ce a facut ? Ce incredere mai poti avea in proasta lui Dragnea si in penalii si analfabetii din PSD-ALDE ?

Răspunde | Raportează | | |+13
vai de justitia romana 16:52:51 / 18 Mai 2019
korvessi de centura

Asta e justitia romana , totul se rezolva prin curvasarie prin gelozie sau prin razbunare la adversarii politici.. O baschebalista care habar n-avea de abecedarul justitiei a ajuns sa dispuna de vietile oamenilor dupa cheremul ei. Vroia sa i-o traga Ghita, pai fa, tu nu te uiti cum arati, fata de cal, urata ca porcu. Udrea e bunaciune, pai Bashitu nu stie ce sa aleaga.O panarama care tb. judecata de genocid.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2302 secunde