UEFA, procedură disciplinară după partida România - Suedia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

UEFA, procedură disciplinară după partida România - Suedia

Sport 21 Noiembrie 2019 / 08:56 598 accesări

UEFA a anunţat, miercuri, că a deschis o procedură disciplinară care vizează Federaţia Română de Fotbal după întâlnirea România - Suedia, scor 0-2, disputată la 15 noiembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020. În minutul 19, partida a fost oprită de arbitrul italian Daniele Orsato după ce au fost aruncate petarde în teren, iar în minutul 81 jocul a fost oprit din nou, după ce atacantul norvegian Alexander Isak a susținut că a auzit scandări rasiste la adresa lui din tribune.

FRF riscă sancţiuni pentru un banner interzis, pentru scandări interzise, folosirea de obiecte pirotehnice şi aruncarea de obiecte. Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA va analiza acest caz la 12 decembrie.

În plus, UEFA a deschis o anchetă disciplinară şi pentru „presupusele incidente rasiste” semnalate în meciul de la Bucureşti.

Şi Federaţiile de Fotbal din Belgia, Olanda, Portugalia, Danemarca şi Norvegia sunt vizate de proceduri disciplinare ale UEFA, după confruntările din preliminariile Campionatului European, a anunţat forul continental.12
Pagina a fost generata in 0.175 secunde