Uite rețeaua Telekom, nu e semnalul!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Uite rețeaua Telekom, nu e semnalul!
Social 19 August 2018 / 14:30 1798 accesări 1 comentariu

Rețeaua de telefonie mobilă Telekom România a picat, din nou. Pentru mai bine de o oră, utilizatorii rețelei nu au mai recepționat sau emis apeluri telefonice sau mesaje. Potrivit dcnews.ro, utilizatorii Telekom s-au revoltat pe rețelele sociale după ce rețeaua nu a mai funcționat. „E picată de mai bine de o oră. O soluție ar fi portarea în altă rețea. Doar la Telekom se întâmplă așa des“, „Vă rog să remediați urgent problema! În sec. 21 încă ne mai pică rețeaua...faceți ceva!!!“, sunt câteva dintre comentariile lăsate de utlizatorii rețelei pe pagina de Facebook Telekom România.

După zeci de minute de indisponibilitate, semnalul a revenit. Nu se știe pentru câtă vreme, însă...

Loading...

1 comentariu

edison 10:19:07 / 20 August 2018
vindem tot

De cind au preluat nemtii compania de telefonie si internet sint numai probleme. Astia vor sa-si traga numai profitul fara sa investeasca. De ce a trebui ca Posta si Telefoanele sa ajunga pe mina unor straini? Poate ne va lamuri cineva in aceasta viata. Nici o tara nu cedeaza aceste domenii.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.172 secunde