Ultimele date în cazul celor 39 de migranţi găsiţi morţi în Marea Britanie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ultimele date în cazul celor 39 de migranţi găsiţi morţi în Marea Britanie
Externe 22 Noiembrie 2019 / 19:41 497 accesări 0 comentarii

Un bărbat din Irlanda de Nord a fost arestat în dosarul referitor la moartea a 39 de migranţi vietnamezi, ale căror cadavre au fost descoperite în octombrie într-un camion frigorific în Essex, a anunţat Poliţia britanică. Autorităţile au informat că bărbatul arestat are 23 de ani, însă nu au oferit detalii suplimentare legate de acuzaţiile care îi sunt aduse acestuia.

Recent, Poliţia din Dublin a arestat un bărbat de 22 de ani şi a anunţat că mai caută doi fraţi pe care îi suspectează de trafic de persoane în acest dosar.

Forţele de ordine din comitatul britanic Essex au anunţat luna trecută descoperirea a 39 de cadavre umane în interiorul unui container al unui camion în Essex. Iniţial, autorităţile britanice au bănuit că migranţii găsiţi morţi în camion erau de origine chineză, însă ulterior au ajuns la concluzia că aceştia ar putea fi vietnamezi. Informaţia a fost confirmată ulterior în urma analizelor ADN.

Şoferul camionului a fost atunci arestat şi acuzat de omucidere, trafic de persoane, complicitate la imigrare ilegală şi spălare de bani. Trei alte persoane anchetate în acest caz au fost eliberate pe cauţiune până în prezent.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 1.8676 secunde