Ultimul minut

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ultimul minut

Sport 08 Septembrie 2007 / 00:00 747 accesări

FCM Constanţa dispută sîmbătă finala turneului “Oraşe înfrăţite”

Vineri s-a disputat ce-a de-a doua partidă a turneului “Oraşe înfrăţite”, între formaţia turcă FC Silivri şi echipa bulgară Cârjali. FC Silivri s-a impus la capătul unei meci de mare luptă cu 2-1 şi a obţinut dreptul de a întîlni în finala programată sîmbătă, de la ora 11.00, pe terenul Voinţa, pe FC Municipal Constanţa (învingătoare joi cu 6-1 în faţa lui FC Corlu). Finala mică se dispută tot sîmbătă, concomitent cu finala mare, însă pe terenul Voinţa, între FC Corlu şi Cârjali.

Gazon nou pe stadionul de rugby Farul

Rugby Club Judeţean Farul va avea la dispoziţie în sezonul următor al Diviziei Naţionale cel mai modern stadion din ţară. Constănţenii îşi vor disputa meciurile de pe teren propriu pe o nouă suprafaţă, adusă din Ungaria, a cărei montare a început ieri pe stadionul “Farul”. “Ne apropiem de ultima parte a acestui lanţ tehnologic, cea mai frumoasă şi cea mai spectaculoasă şi anume montarea rulourilor de gazon, special concepute pentru meciuri aprinse”, a explicat antreprenorul lucrării, Basarab Popa. Noua suprafaţă de joc a costat cîteva zeci de mii de euro şi este folosită în ţările cu tradiţie în rugby.

Hacic Garabet a fost numit ca preşedinte al clubului Ceahlăul

Noul preşedinte al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Hacic Garabet, a declarat că se va ocupa la gruparea din Piatra Neamţ de partea administrativă şi organizatorică, în conducere urmînd să mai fie numit un preşedinte executiv. El a precizat că a primit oferta de la Ceahlăul în urmă cu trei săptămîni şi i-a fost greu să accepte, mai ales deoarece la un moment dat, în urmă cu 7 ani, afirmase că nu va mai reveni în fotbal. \"Prietenia care mă leagă de Gheorghe Ştefan, dar şi rezultatele pe care probabil le-am obţinut la clubul din Ovidiu şi la clubul de copii Metalul în ce priveşte organizarea, au contat în alegerea mea. Deocamdată nu am un obiectiv stabilit, dar sînt multe lucruri de realizat la Ceahlăul. Se doreşte construirea unui centru de copii şi juniori, un internat şi multe alte lucrări de care eu va trebui să mă ocup\", a explicat preşedintele clubului Ceahlăul.

Amendă pentru Dinamo după fumigena de la meciul cu Lazio

Clubul Dinamo a fost amendat de UEFA cu suma de 9.000 de franci elveţieni, pentru că suporterii au aruncat o fumigenă spre sectorul galeriei adverse la meciul retur cu Lazio Roma, din preliminariile Ligii Campionilor. Totodată, pentru aprinderea mai multor torţe de către suporterii laziali la meciul tur, disputat pe stadionul Olimpico din Roma, forul european a luat decizia să amendeze gruparea romană cu suma de 11.000 de franci elveţieni. Alte cluburi sancţionate de forul european sînt Anderlecht Bruxelles, Fenerbahce Istanbul şi Steaua Roşie Belgrad. Comisia de Disciplină a UEFA nu a luat nicio decizie împotriva grupărilor Lazio, Anderlecht şi Fenerbahce după ce presa internaţională a relatat că suporterii acestora au scandat lozinci rasiste la partidele din preliminariile Ligii Campionilor.

Selecţie la gimnastică

Fosta medaliată olimpică, Camelia Voinea, împreună cu Florin Uzun organizează preselecţii la gimnastică în rîndul copiilor născuţi în perioada 2002-2004. Toţi cei interesaţi se pot prezenta în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri la Sala Flămînda din cadrul Complexului Tomis între orele 16.30 - 18.30.12
Pagina a fost generata in 0.094 secunde