Ultimul weekend la Festivalul Iernii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ultimul weekend la Festivalul Iernii
Administrație, Divertisment 07 Ianuarie 2020 / 19:36 2495 accesări 0 comentarii

Sunt ultimele zile ale acestei ediții a Festivalului Iernii în care publicul se poate bucura de magia momentelor artistice găzduite de scena Palatului Fermecat din Țara Piticilor, în parcul constănțean Tăbăcărie. În perioada 10-12 ianuarie, Festivalul Iernii, își așteaptă oaspeții cu spectacole de teatru și recitaluri muzicale.

Vineri, 10 ianuarie - Constănțenii, mici și mari, sunt așteptați la scenă, începând cu ora 18:00 pentru a revedea spectacolul de teatru „Lumea poveștilor”, o reprezentație atractivă, plină de învățăminte. De la ora 19:00, va avea loc un concert de muzică susținut de MC Music Năvodari și Școala de Muzică eMenTi Star Academy.

Sâmbătă, 11 ianuarie - De la ora 18:00, Ansamblul Folcloric „Plai de dor” din comuna Albești și Ansamblul Folcloric „Flori dobrogene” din comuna Mihail Kogălniceanu vor crea o atmosferă antrenantă. Începând cu ora 19:00, MC Music Năvodari va reveni pe scena Palatului Fermecat.

Duminică, 12 ianuarie - De la ora 18:00 trupa Zbumzzi va susține un spectacol de animație. Gala de închidere a Festivalului se va desfășura începând cu ora 19:00, vor fi premiați copiii participanți la ateliere.Pagina a fost generata in 0.1345 secunde