UMC inaugurează Laboratorul de Tehnica Tensiunilor Înalte și Acționări Electrice!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
UMC inaugurează Laboratorul de Tehnica Tensiunilor Înalte și Acționări Electrice!
Educație 16 Mai 2017 / 16:21 447 accesări 1 comentariu

Miercuri, 17 mai, la ora 10.00, Universitatea Maritimă din Constanța (UMC) va inaugura Laboratorul de Tehnica Tensiunilor Înalte și Acționări Electrice. ”Deși laboratorul nu prezintă un grad înalt de spectaculozitate, acesta permite desfășurarea unor activități de instruire și formare în condiții reale, putând genera tensiuni de 20.000 volți. Laboratorul deservește Facultatea de Electromecanică Navală, specializările Electromecanică Navală, Electrotehnică și Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații. Totodată, acesta se adresează absolvenților și specialiștilor care activează în domeniu, asigurând obținerea și însușirea competențelor specifice”, potrivit rectorului UMC, prof. univ. dr. ing. Cornel Panait. Evenimentul de inaugurare a laboratorului va avea loc la Baza Nautică a UMC, sediul Lac Mamaia, str. Cuarțului nr. 2.

1 comentariu

jean 00:05:38 / 17 Mai 2017
panait nu mai eeeeeeee

sunteti in urma cu stirile, panait nu mai e rector la umc, a pierdut procesul, i s-a anulat ordinul de numire. e disperat ca pierde cascaveaua, nu mai are de unde sa ia spaga. poate vine si dna sa-l salte ca stie el de ce. numai cine nu cerceteaza nu gaseste.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2622 secunde