Un adolescent de origine română, ucis în atacul din Munchen?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un adolescent de origine română, ucis în atacul din Munchen?

Externe 23 Iulie 2016 / 20:02 366 accesări

Un adolescent de origine română s-ar număra printre persoanele ucise în atacul armat din Munchen, afirmă un tânăr citat de cotidianul britanic The Telegraph, dar informaţia nu poate fi confirmată deocamdată din alte surse, fiind verificată de autorităţi.

Informaţia a fost transmisă de Shohel Chowdhury, un adolescent de 19 ani care s-a deplasat sâmbătă la Centrul comercial Olympia din Munchen pentru a aduce un omagiu unui prieten şi fost coleg de şcoală decedat în atacul armat şi despre care crede că ar fi de origine română.

"Un vechi prieten a fost omorât. Mi-a fost coleg de clasă. Jucam fotbal împreună, eram şi vecini. Tocmai ne întâlniserăm săptămâna trecută", a declarat Shohel Chowdhury pentru cotidianul The Telegraph.

El a precizat că prietenul său, Gulliano, în vârstă de 18 ani, a fost împuşcat mortal în atacul armat comis vineri seară la un restaurant McDonald's din Munchen.

"Era german, dar cred că provine dintr-o familie de români. (...)", a declarat adolescentul.

Informaţia nu poate fi confirmată deocamdată din alte surse, fiind verificată de autorităţi.

Un tânăr german de origine iraniană a împuşcat mortal nouă persoane, rănind alte 20, într-un atac armat comis vineri după-amiază în oraşul Munchen.12
Pagina a fost generata in 0.3161 secunde