Un angajat al unui penitenciar s-a sinucis cu arma din dotare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un angajat al unui penitenciar s-a sinucis cu arma din dotare

Eveniment 11 August 2016 / 12:05 469 accesări

Un angajat al Penitenciarului Miercurea Ciuc s-a sinucis joi dimineață cu arma din dotare în postul de pază în care se afla.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Miercurea Ciuc, agent principal Ionela Alexandra Chițan, evenimentul s-a produs cu câteva minute înainte ca agentul șef principal să predea serviciul colegului său, după ce toată noaptea a fost în postul de pază.

Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță a fost chemat de urgență la fața locului și a constatat că 'moartea a fost violentă și s-a produs prin împușcare'.

Ionela Alexandra Chițan a precizat că bărbatul de 46 ani era o persoană veselă și nimeni nu știe motivele care l-au determinat să ia această decizie.

'Era căsătorit, avea doi copii, era un om vesel și avea pentru toți o vorbă bună. Niciodată nu l-am văzut nervos sau supărat', a spus Ionela Alexandra Chițan.

Ea a mai adăugat că agentul șef principal care și-a pus capăt zilelor era angajat în sistemul penitenciar de peste 25 de ani, 'îndeplinindu-și cu responsabilitate și profesionalism atribuțiile de serviciu', iar ultima evaluare psihologică o făcuse în 2014.12