Un avion cargo a lovit doi stâlpi de iluminat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un avion cargo a lovit doi stâlpi de iluminat
17 Octombrie 2016 / 22:16 241 accesări 0 comentarii

Un avion de marfă, pilotat de un echipaj din Belarus, a lovit, luni seara, cu una din aripi, doi stâlpi de iluminat aflați lângă platforma de staționare a aeronavei, pe Aeroportul din Timișoara, pilotul și copilotul fiind testați cu aparatul de alcooltest.

Directorul Aeroportului Internațional "Traian Vuia" din Timișoara, Dan Idolu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că este vorba despre un avion Antonov An-26, care urma să îmbarce marfă.

"În procedurile de rulare pe platforma de staționare aeronave, avionul a lovit cu aripa dreaptă doi stâlpi din zona adiacentă platformei. Avionul a fost ușor avariat. Aeronava era destinată transportului de mărfuri și se afla pe o poziție în care urma să îmbarce marfă. Pilotul și copilotul au fost testați cu aparatul alcooltest și nu au avut probleme", a spus Idolu.

Potrivit directorului Aeroportului din Timișoara, traficul aerian nu a fost afectat.

Marți, o echipă tehnică din partea companiei care deține avionul de marfă va merge la Timișoara pentru a pune aeronava în funcțiune. De asemenea, incidentul va fi cercetat de Centrul de Investigații Aeronautice din București.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1648 secunde